Lindesnes - Nordkapp - Kajakk - Sykkel - Solo - 2008

Takk til

Noen nevnt, mange glemt…

Bergen Tomteselskap
Bergen TomteselkapEt steinkast fra hjemmet mitt ligger Garnes militærleir som BTS overtok i 2007. Dette har vært øvingsbase for heimevernet i titalls år før overtakelsen og det var storsinnet av Odd Tore Kristiansen og ledelsen i BTS og låne meg en nøkkel til porten slik at jeg kunne oppevare kajakkene og ha kort avstand til fjæresteinene og dermed treningsøktene. Ettersom hele området er inngjerdet har jeg fått å ha kajakkene og området helt for meg selv. Snakk om rosinen i pølsa!

Elite Foto Øyrane Torg
Øyrane TorgEn takk til Kenneth på min lokale fotobutikk som gav et fint avslag på kikkert, fotoapparat og videoutstyr.
Gode lokalforhandlere med kompetanse for faget er godt å ha!

Rune Stølås
For fotografering (forsidefoto), råd og vink ved utformingen av min vakre nettside og støtte i prosjektet om å realisere en drøm!

Bjarte Minde
Mannen som har brukt mange og lange timer for å utforme og designe nettsiden. Bjarte er en fantastisk sjel som har stått på og levert varene etter ønske fra undertegnede selv om kolsen tidvis har herjet hardt med skrotten hans. (Kols = kraftig kyssesyke)

Robert Løken
Min gode hjelper og mentor i forkant og gjennom forberedelsene til turen. Robert padlet Norge på langs i 2005 og var ikke sen med å svare meg da jeg sendte min første mail til han med mange ting jeg lurte på. Det har blitt mange mailer etter det og han har gitt meg råd og vink av uunnværlig karakter. Det var Robert som tipset meg om nødpeilesenderen, eller SPOTen som jeg nå bruker flittig til å sende koordinatene til webmasteren slik at han enkelt kan legge de inn på kartet så dere får følge med på nøyaktig hvor jeg befinner meg. Ellers er Robert i gang med nye eventyr og jeg kan anbefale alle å ta en tur innom nettsiden hans: www.langsnorge.no.

Familie og venner
Til alle mine kjære som har utholdt all praten om utstyr, ruteplanlegging og tanker rundt turen. Det har vært både strie tørner og oppmuntring som har vært med å skape alvorlige refleksjoner men også energi til å stå på hele tiden. Uten dere er det ikke mulig å gjennomføre en slik tur.

Ragne Marie
Min kjæreste som har vært tålmodigheten selv. Hun var ikke overlykkelig da jeg en septemberdag buste ut med at jeg heller ville bruke sommerferien med en dame som skulle frakte meg langs kysten av vårt langstrakte land.
Som hun sa; «Kan du ikke bare ha litt mindre drømmer, som normale folk?»
– Hadde jeg hatt mindre drømmer så hadde jeg ikke vært sammen med deg…

Til slutt en takk til alle som husker meg i bønn. Det er den største støtten dere kan gi!