Lindesnes - Nordkapp - Kajakk - Sykkel - Solo - 2008

Nordkapp i morgen?!

mandag 18. august 2008

Med over 100km i dag begynner jeg å komme farlig nært målet. Mye av tankevirksomheten går nå på å forberede meg mentalt på at eventyret snart er over. Det høres sikkert rart ut å måtte «forberede» seg på en normal hverdag men etter 110 dager på tur er det nettop turlivet som er en hverdag. Alt av rutiner i å sette og rive leir, møte mennesker jeg aldri har truffet eller kommer til å treffe igjen. Det og ikke minst det å åpne teltduken hver dag uten anelse om hva jeg kommer til å se i dag vil bli et stort savn.

Men nye turer kommer og har all grunn til å smile i dag! Min kjære har holdt ut og vert tålmodig og snart skal jeg se henne igjen! Det er 128 km som gjenstår og om alt går som det skal så står mitt lille telt på det store platået i morgen kveld. Sprøtt å tenke på! På snarlig gjenhør..

2 tilbakemeldinger på “Nordkapp i morgen?!”

 1. Hilde sier:

  Det skal ikke stå på viljen iallfall! Lykke til med innspurten. Håper at det blir ennå bedre enn det du har forestilt deg.

 2. mamma sier:

  Første kommentar fra oss i heimen !
  Gratulera med seieren. Du har vert utruleg flink.
  Er stolt av deg , sjølv om eg hadde mykje imot denne ekspedisjonen din.
  (Men eg hadde vert like stolt av deg om du ikkje hadde tatt denne turen)
  Velkommen heim-igjen