Lindesnes - Nordkapp - Kajakk - Sykkel - Solo - 2008

Skjegg og sykkelshorts

fredag 15. august 2008

Da var tromsø forbi og jeg kan bare si takk til alle som gav meg mat og sånn. Etter noen timer på sykkelen og to ferger (ny dagsrekord!) har jeg nå funnet roen i Olderdalen. Var en fin og flat fotballbane med nyklippet gress her og ingen spiller vel fotball om natten? En god teltplass med andre ord. Jeg har registrert at sterke krefter vil ha meg avfotografert i denne nye sykkelshortsen min men da må jeg bare si; -har du noen gang sett lars monsen i sykkelshorts? Jeg prøver jo å bli han så da kan jeg desverre ikke stille opp på sånt selv om jeg faktisk har så lyst at det gjør vondt. Beklager det! Det ser forresten veldig komisk ut med helskjegg og sykkeldrakt. Det er liksom noe som skurrer. Men nok om det. Det blir heller ikke noe annet bilde på dere i dag da det mest eksotiske en søring såg langs veien var et bilslikt på samisk. Regn og lavt skydekke gjorde dagen til en helt ok frakteetappe men ikke noe spesielt mer. Sånne dager må en også ta. Nå er det soveposen på meg. Den er varm og tørr… hmm.. men lukter vel ikke akkurat blomster lenger. God natt!

En tilbakemelding på “Skjegg og sykkelshorts”

  1. Ragne Marie sier:

    Nå er det en god stund siden jeg har zoomet ut på kartet, og sett hvor stor avstanden er ifra startpunkt.
    Tok en titt på det nå, og det er helt utrolig å se hvor langt du har kommet.
    Jeg er mektig imponert over deg!